Birthe's Madside

 

Kage med flødefyld
  • 4 æg
  • 180 g sukker
  • 1½ spsk vand
  • 75 g kartoffelmel
  • ½ tsk bagepulver
  • Fyld:
  • 3 dl piskefløde
  • reven skal af 1 appelsin
  • 2 spsk appelsinsaft
  • 1 spsk sukker
  • 100 g valnødder
  • Pynt:
  • flormelis
  • hele valnødder
  • chokolade

Del æggene og pisk æggeblommerne og sukker tykt og skummende. Pisk vand i og vend forsigtigt kartoffelmel og bagepulver i. Pisk æggehviderne stive og fold dem i med let hånd. Kom dejen i en raspdrysset springform og bag kagen ca. 50 minutter ved 175 grader. Lad den blive kold. Skær et låg af kagen og skrab forsigtigt krummerne ud. Pisk fløden til skum. Tilsæt appelsinskal og smag til med appelsinsaft og sukker. Tag nogle hele valnødder fra og hak resten groft. Bland valnødderne i fyldet sammen med kagekrummerne. Kom fyldet i kagen. Læg låget på og sigt flormelis over kagen. Smelt chokolade og dyb de hele valnødder i den. Pynt med valnødderne.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside