Birthe's Madside

 

Kanellagkage 2
6-8 personer
  • Kanelbunde:
  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 1 spsk stødt kanel
  • 1 æg
  • 175 g mel
  • Fyld:
  • ½ liter piskefløde
  • Pynt:
  • 100 g chokolade
  • 1 spsk mandelflager

Rør smør og sukker godt. Rør kanel og æg i og rør melet i til sidst. Del dejen i 6 portioner, der hver smørres ud på bagepapir til bunde med en diameter på 20-22 cm. Bag bundene i ca 5 minutter ved 200 grader på midterste rille. Lad bundene køle lidt af på bagepladen, inden de forsigtigt lægges på en bagerist. Afkøl bundene helt. Overtræk en bund med smeltet chokolade og pynt med mandelflager. Pisk fløden stiv og læg bundene sammen med flødeskum. Læg chokoladebunden øverst.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside