Birthe's Madside

 

Lagkage med frisk frugt
  • 3 æg
  • 125 g sukker
  • 30 g hvedemel
  • ¾ tsk bagepulver
  • Fyld:
  • 300 g jordbær eller hindbær, friske eller frosne
  • 0.25 l piskefløde
  • 2-3 spsk sukker
  • 2 blade husblas

Pisk æggene med sukkeret, til det er let og luftigt. Bland melet med bagepulveret og vend det i med en spatel. Fyld dejen i en smurt springform, der dækkes med bagepapir og bages på nederste rille i en 175 grader varm ovn ca 20 min. Tag kagen ud, afkøl den og flæg den i 2 eller 3 lag. Tag nogle bær fra til pynt. Mos resten og bland dem i flødeskum, der smages til med sukker. Sæt husblas i blød i koldt vand 5 min. Tag den op med det vand, der hænger ved og smelt den over vandbad. Lad den køle lidt af og rør den i flødeskummet med bærrene. Læg flødeskummet imellem lagene og ovenpå kagen. Pynt med hele bær.

 

 

Birthe's Madside