Birthe's Madside

 

Lagkage med jordbær og ananas
  • Dej:
  • 3 æg
  • 125 g sukker
  • 50 g mel
  • 50 g kartoffelmel
  • 40 g kokosmel
  • 1 strøget tsk hjortetaksalt
  • Fyld:
  • ½ l piskefløde
  • 300 g friske el. frosne jordbær
  • 300 g ananasstykker
  • lidt sukker
  • 40 g kokosmel

Pisk æggene godt sammen, tilsæt sukkeret og pisk til massen er let og luftig. Bland kartoffelmel med hvedemel og kom hjortetaksalt heri. Rør herefter det ristede kokosmel i melblandingen. Vend melsorterne forsigtig i æggemassen. Dejen fordeles i tre smurte lagkageforme og bages ved 225 grader 5 min. Vend straks bundene ud af formene. Pisk fløden til skum og smag den til med sukker og det ristede kokosmel. Vend frugterne i 4 dl af flødeskummet og læg bundene sammen hermed. Toppen af kagen pyntes med resterende flødeskum samt det resterende ristede kokosmel. Læg en skive anans på toppen med et jordbær i midten.

 

 

Birthe's Madside