Birthe's Madside

 

Sprød kaneltærte
  • Dej:
  • 175 g smør
  • 2 dl sukker
  • 1 æg
  • 3 dl mel
  • 2 tsk kanel
  • Fyld:
  • 3 dl piskefløde
  • 1 tsk vanillesukker
  • Garnering:
  • 75 g mørk chokolade
  • 1 spsk smør

Tegn 6 ringe, ca 20 cm i diameter, på nogle stykker bagepapir. Rør fedtstof og sukker cremet og tilsæt ægget. Bland mel og kanel og rør det i dejen. Læg bagepapiret på en plade. Bred dejen tyndt ud i ringene og bag et par stykker ad gangen i 5-6 min ved 225 grader på midterste rille. Læg bundene på et plant underlag og træk papiret af. Lad dem blive kolde. Smelt chokoladen over et varmt vandbad sammen med 1 spsk smør. Bred chokolade over en af bundene. Pisk fløden til skum, tilsæt vanillesukker og læg bundene sammenmed flødeskummet. Læg bunden med chokolade øverst. Server straks.

 

 

Birthe's Madside