Birthe's Madside

 

Bananroulade
  • 2 dl sukker
  • 3 æg
  • 1 spsk hvedemel
  • ½ dl kartoffelmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 spsk kakao
  • Fyld:
  • ½ liter piskefløde
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1 spsk flormelis
  • 3 stk bananer
  1. Æg og sukker piskes godt sammen til det er hvidt og skummede.
  2. Hvedemel, kartoffelmel, bagepulver, og kakao vendes forsigtig i ægge/sukkermassen.
  3. Dejen breddes ud på en bradepande med bagepapir.
  4. Bages 6 - 8 minutter ved 225°.
  5. Vendes ud på sukkerdrysset papir.
  6. Piskefløden piskes og vanillesukker og flormelis tilsættes.
  7. Halvdelen af piskefløde fyldes i rouladen samt de 3 bananer i skiver.
  8. Pyntes med resten af fløden og evt. revet chokolade eller hasselnøddeflager.

Kilde: Dorit Højer

Brian Rechnagel Sørensen

 

 

Birthe's Madside