Birthe's Madside

 

Nougatroulade

  • Dej:

  • 3 æg

  • 125 g sukker

  • 50 g smeltet og afkølet  smør

  • 25 g kartoffelmel

  • 75 g hvedemel

  • 1 tsk bagepulver

  • Fyld:

  • 200 g blødt nougat

  • 1 dl piskefløde

  • Drys:

  • flormelis

Pisk æg og sukker let og luftigt og rør smørret i med let hånd. Sigt mel og kartoffelmel sammen med bagepulveret, så det det hele er blandet godt. Vend det forsigtigt i æggemassen. Bred dejen ud på et stykke bagepapir på størrelse af en bageplade. Bage rouladebunden på næstnederste rille ved 200 grader i 6-8 minutter.

Smelt nougaten i en lille gryde ved ganske svag varme sammen med fløden. Tag det af blusset, så snart konsistensen er cremet. Bred nougatcremen over den kolde rouladebund og rul den tæt sammen. Sigt med et tyndt lag flormelis over.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside