Birthe's Madside

 

Sommerfrisk roulade
  • 3 store eller 4 små æg
  • 2 dl sukker
  • 2 dl mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 3/4-1 liter ribs
  • sukker til bærrene

Pisk æg og sukker hvidt og luftig. Bland hvedemel og bagepulver og rør forsigtigt melblandingen ned i æggemassen. Beklæd en bradepande, 30*40 cm, med bagepapir og bred dejen ud. Bag den på midterste rille ved 250 grader i ca 5 min, eller til kagen har fået farve. Mos bærrene, men gem nogle pæne til ganeringen. Smag bærmosen til med lidt sukker. Vend kagen ud på et stykke smørbrødpapir med sukker og fjern bagepapiret. Bred mosen over kagen og rul den sammen. Pak den ind i smørebrødspapiret og lad den køle.

Tips: Kagen kan fryses, men uden flødeskum.

 

 

Birthe's Madside