Birthe's Madside

 

Kokosguf ca 20 stk.
  • 4 ½ dl sukker
  • 3/4 dl flormelis
  • 1 æggehvide
  • 1 ½ dl koldt vand
  • 1 ½ spsk pulveriseret husblas
  • 1 ½ dl kogende vand
  • Pynt:
  • 4-5 dl kokosmel
  • 1 spsk kakao

Bland sukker, flormelis, æggehvide og det kolde vand i en skål. Rør husblaspulveret ud i det varme vand. Rør det i sukkerblandingen. Pisk det hele med mixeren ca 30 min til en luftig masse. Bland kokosmelet med kakao. Sigt det, hvis det er klumpet. Hæld lidt af det i bunden af en form, 20*30 cm. Hæld massen i. Strø et drys over. Lad det stå koldt til det stivner. Skær massen i tern, ca 4*5 cm. Dyp snitfladerne i kokosdrys, så stykkerne dækkes på alle sider. Læg konfekten på en rist eller bagepapir. Opbevar det køligt.

Tips: Kokosguf kan fryses. Løsfrys stykkerne inden de pakkes ned. Tag enkelte stykker frem ad gangen.

 

 

Birthe's Madside