Birthe's Madside

 

Napoleonskager 2
6-8 stk
  • 1 pakke frossen butterdej 400g
  • ½ glas hindbærmarmelade
  • 2½ dl piskefløde
  • 2 æggeblommer
  • 2 spsk sukker
  • 1 stang vaille
  • evt. lidt bær til pynt

Rul dejen ud i 4 stykker, ca. 10*20 cm og prik dem med en gaffel. Bag dem ved 220 grader i ca 15 minutter. Flæk bundene bag dem med den sprøde side nedad i yderligere 5 minutter og lad dem afkøle. Smør bundene med sigtet hindbærmarmelade. Pisk fløden til temmelig fast skum. Pisk æggeblommerne luftige med sukker og marven af vanillestangen. Vend fløden i æggemassen. Læg bundene sammen med flødecremen i fire lag (til 2 kager) og pynt evt. med friske hindbær. Skær kagerne id i 3-4 stykker hver med en skarp kniv.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside