Birthe's Madside

 

Æbleskiver
Dessert, julemad 30 stk.
  • 3 æg
  • 3 spsk sukker
  • 1/4 l kærnemælk
  • 2 dl fløde 13% eller piskefløde
  • 250 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • Revet skal af 1 appelsin
  • Smør til bagning
  • Tilbehør:
  • Solbærsyltetøj

Pisk først æggehviderne stive. Pisk derefter æggeblommer, sukker, kærnemælk og fløde sammen. Tilsæt hvedemel og bagepulver, og pisk det, til det er uden klumper. Bland de piskede æggehvider og citronskal i, og bag æbleskiverne i smør. Servér æbleskiverne varme med solbærsyltetøj.

Kilde: Karolines Køkken 1

Martin Koch Villefrance, 15/8-95.

 

 

Birthe's Madside