Birthe's Madside

 

Fyldte hindbærvafler
4 personer
  • 150 g blødt smør eller margarine
  • 2 spsk sukker
  • 4 æg
  • 250 g hvedemel
  • 1¾ dl piskefløde
  • 1 spsk vanillesukker
  • lidt salt og kanel
  • fedtstof til bagning
  • Hindbærfyld:
  • 1 pakke dybfrosne hindbær
  • ¼ liter piskefløde
  • 2 spsk sukker
  • 1 spsk hindbærbrændevin

Dej til vafler: Smør piskes med sukker og æggeblommer. Mel, piskefløde, vanillesukker, kanel, og salt tilsættes, og de stiftpiskede æggehvider vendes i. Tø hindbærrene op, og vend saften i dejen.

Fyld: Pisk fløden til skum og smag til med sukker og brændevin. Bland ca. halvdelen af flødeskummet med godt ¾ af hindbærrene.

Bag vaflerne til de er sprøde og gyldne, og læg dem sammen med hindbærfyldet. Pynt vaflerne med resten af flødeskummet, og top op med resten af hindbærrene.

 

 

Birthe's Madside