Birthe's Madside

 

Ingefærvafler
4 personer
  • 125 g blødt smør eller margarine
  • 100 g sukker
  • 2 æg
  • 125 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk reven, frisk ingefær
  • 1 spsk rom
  • 2 spsk mælk eller mineralvand
  • fedtstof til bagning
  • Tilbehør:
  • sukker
  • evt. flødeskum
  • evt. kandiseret ingefær

Vaffeldej: Smør piskes med sukker og æg. Mel og bagepulver blandes og sigtes i dejen sammen med de øvrige ingredienser. Vaflerne bages i det godt smurte vaffeljern til de er gyldne og sprøde, og drysses med sukker.

Tips: Ingefærvafler har en ganske speciel smag og passer fint til varm te med rom. Hvis man er slikken, kan man pynte vaflerne med en klat flødeskum, blandet med hakket, kandiseret ingefær.

 

 

Birthe's Madside