Birthe's Madside

 

Vafler med syltetøj og flødeskum
  • 125 g hvedemel
  • ½ tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • reven skal af ½ citron
  • 2 dl fløde
  • 3/4 dl vand
  • 4 æg
  • smør til bagning
  • 25 g hasselnødder
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk sukker

Rør mel, salt, sukker, citronskal, fløde og vand sammen til en jævning. Pisk æggene sammen og kom dem i. Lad dejen stå ½ time. Varm vaffeljernet godt igennem. Smelt smørret til bagning i en lille gryde. Pensl vaffeljernet med smeltet smør. Kom 1 spsk dej i hver rude, pensl låget med smør og luk låget på vaffeljernet. Bages svagt brune på begge sider. Serveres lune med syltetøj, flødeskum og ristede hasselnødder. Nødderne hakkes og ristes i smør på en pande, sammen med et drys sukker.

Tilberedningstid: 1 time + hævetid

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside