Birthe's Madside

 

Daddelbrød

  • 2 dl groft hakkede dadler

  • 2 dl kogende vand

  • 1 tsk tvekulsurt natron

  • 1 æg

  • 2 dl mørk farin

  • 2 dl groft hakkede valnøddekerner

  • 1 tsk vanillesukker

  • 3 dl hvedemel

  • 1 spsk smør

Kog vandet op, og opløs natron heri. Hæld blandingen over de hakkede dadler, og lad det stå, til det er afkølet. Pisk ægget med elpisker, og tilsæt farinen lidt ad gangen, mens der piskes. Vend den afkølede daddelblanding i. Kom nødder, mel og vanillesukker i. Smelt smørret, og rør det i. Kom massen i en lille bageform beklædt med bagepapir. Bages midt i en 175 grader varm ovn i ca. 50 minutter. Opbevar den afkølede kage i plastpose

 

 

Birthe's Madside