Birthe's Madside

 

Cheddar-ostemajsbrød

  • 5 dl friske majskorn (ca. 3-4 majskolber)

  • 2½ dl revet Cheddar ost

  • 2½ dl majsmel

  • 1,2 dl mel

  • 1 tsk bagepulver

  • ½ tsk natron

  • 1¼ tsk havsalt

  • 3 dl kærnemælk

  • 2 stk æg

  • 3 spsk smeltet smør

  • 1 bundt frisk basilikum

  1. Varm ovnen til 200 grader. Smør en 20 cm flad bradepande.

  2. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt kærnemælken,hele æg, smeltet smør, majskorn, ost og skåret basilikum.

  3. Bages 35-45 minutter til brødet er gyldent.

(Man kan evt. grille majsene i bladene først, så de har en let røget smag og så ellers følge opskriften).

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside