Birthe's Madside

 

Havrescones
8 stykker
  • 125 g havreklid

  • 225 g hvedemel

  • 1 spsk bagepulver

  • ½ tsk salt

  • 75 g smør

  • 2 dl ymer eller ylette

Bland havreklid, hvedemel, bagepulver og salt i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr dem i melblandingen. Tilsæt ymeren og ælt dejen sammen. Del dejen i 2 stykker og rul hvert stykke ud i en cirkel på størrelse med en stor kagetallerken. Læg stykkerne over på en smurt bageplade og skær dem i kvarter, men ikke helt igennem. Prik dejen med en gaffel og sæt straks pladen i ovnen i ca. 12 minutter ved 200 grader på midterste rille. Bræk sconesene fra hinanden og server dem nybagte med smør og marmelade.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside