Birthe's Madside

 

Agurketønder med rejefyld
4 – 6 personer
  • 1 salatagurk

  • 1 pakke (85g) flødeost

  • 2 spsk citronsaft

  • 125 grejer fra dåse eller frosne

  • ½ glas (á 100 g ) syltede, røde pebre

  • salt

  • peber

  • paprika

Del agurken i 4 til 6 stykker. Skær enderne fra, så ”tønderne” kan stå op. Hul dem lidt ud foroven med en ske. Rør flødeost op med citronsaft. Gem lidt rejer til pynt. Hak resten groft. Lad pebre dryppe godt af, hak dem fint. Bland pebre og rejer i osten. Smag til med krydderier. Fyld agurketønderne, pynt med rejer og giv evt. rugbrød med smør til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside