Birthe's Madside

 

Artiskokbund med flødepostej
Grøntsager, Artiskok - Personer: 4
  • 100 g leverpostej

  • 2 ansjosfileter

  • 1 dl piskefløde

  • peber

  • 1 æggehvide

  • 4 artiskokbunde

  • salatblade

  • fyldte oliven

  • 100 g saltkød eller kogt skinke

Mos leverpostejen og ansjoserne gennem en hulsigte og bland med 1 spiseskefuld af piskefløden. Krydr med lidt peber. Pisk resten af fløden til skum; æggehviden piskes stiv. Vend forsigtigt flødeskum og æggehvide i leverpostejen. Sprøjt en top af massen på hver artiskokbund og sæt dem koldt ca. 1 times tid. Sæt den kolde anretning på et salatblad og pynt med strimler af saltkød eller skinke. Sæt en fyldt oliven i toppen. Kan serveres med: Kuvertbrød eller ristet brød.

Tilberedningstid: Ca. 15 min. plus ca. 1 time i køleskabet.

 

 

Birthe's Madside