Birthe's Madside

 

Auberginepuré med tun
Forret - Personer: 4
  • 1 Stor aubergine
  • Salt & Peber
  • Citronsaft
  • 2 tb Olivenolie
  • Hakket persille eller dild
  • 1 cn Tun naturel
  • 2 Tomater

Auberginen lægges på en glohed grillpande eller jernpande. Den vendes ofte, så den bliver ensartet stegt. Auberginen bliver efterhånden helt sort. Når den er helt blød, er den færdigstegt. Auberginen flås og kødet afdryppes, inden det hakkes eller køres igennem en blender. Brug en rustfri kniv, så misfarvning undgås Auberginenpur‚en smages til med salt, peber, hvidløg (gerne rigeligt) og blandes med olie og hakkede urter. Afkøles derefter. Læg mosen på et fladt fad og garnér med tun og tomatbåde. Drys med hakket persille eller dild, og server med ristet brød.

Tilberedningstid: Ca. 30 min.

Kilde: Michael Aggerholm, 16 Aug 93

 

 

Birthe's Madside