Birthe's Madside

 

Avocado med tunmousse, chili og oliven
4 personer
  • 4 små avocado

  • lidt citronsaft

  • 4 halverede pimentfyldte oliven

  • lidt røde ringe af frisk rød chili

  • Tunmousse:

  • 1 ds. velafdryppet bon appetit tunfisk, 150 g netto

  • ca. 1 lille bg. yoghurt naturel

  • 1-3 tsk finthakket rød chili

  • 3 spsk hakket pimentfyldte oliven

  • 3 spsk hakket persille

  • lidt citronsaft

  • salt og peber

  • Tilbehør:

  • 12 cherrytomater

  • 1 spsk hakket persille

  • 4-6 skiver Bakersfield toast el. sandwichbrød

Pisk tun og yoghurt sammen til en blød sammenhængende masse. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til. Halver avocadoerne og fjern stenen. Gnid lidt citronsaft i hulningen. Fordel tunmousse i dem og pynt med oliven og chiliringe. Læg 2 halve avocado på hver tallerken. Halver cherrytomaterne og stik dem på 4 små træspyd. Drys med persille og læg dem ved retten sammen med ristet brød.

Kilde: Jan Heidelbach Jensen

 

 

Birthe's Madside