Birthe's Madside

 

Bruschetta med grov puré af hvide bønner

  • 4 skiver godt brød

  • 2½ dl små canellini-bønner (alt: Vendée bønner fra Frankrig/IRMA)

  • timian, rosmarin og salvie

  • 1 fed hvidløg

  • 2 spsk olivenolie

  • 2 spsk finthakket rødløg

  • chili

  • salt

  • peber

Varm smør og olivenolie op i en gryde. Hak hvidløg, krydderurter og chili. Sauter nogle minutter ved svag varme i smørolie. Tilføj bønnerne, varm igennem og mas så bønnerne til en grov puré. Blend til en fin puré i blenderen. Justér evt. konsistensen med vand/bønnekogelage og olivenolie. Smag til med salt og peber. Grill brødet på begge sider. Dryp lidt olivenolie på den ene side. Fordel bønnepuréen på brødet. Stænk gerne lidt olie over og strø finthakket rødløg på toppen. Server straks.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside