Birthe's Madside

 

Bruschetta med rygeost og ristede svampe

  • 4 skiver godt brød

  • hvidløg

  • olivenolie

  • 100 gr. rygeost, 40%

  • sødmælk

  • spidskommen Østershatte eller champignon

  • hvidløg

  • rosmarin, timian og salvie

  1. Grill brødet, afskal og flæk hvidløg og gnid det ind i brødets ene side. Dryp med olivenolie. Rør rygeost lind med sødmælk. Krydr med salt, spidskommen og peber.

  2. Gør østershattene i stand, skær stokken af (bruger du champignon skæres de i grove stk.). Hak salvie, rosmarin, timian og hvidløg fint. Rør sammen med olivenolie. Vend svampene i denne krydderolie. Steg dem på panden eller grill dem i ovnen til de er gyldne. Fordel rygeostecremen på brødet. Læg svampene øverst og server straks.

NB! For de som er ligeså ivrige som Jan kan vi oplyse, at det er fint at krydre svampene med citronsaft.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside