Birthe's Madside

 

Bruschetta med sardin, spinat og citron

  • 4 skiver godt brød

  • 4 sardiner i olivenolie

  • lidt grønne blade - f.eks. skvalderkålskud, mælkebøtte eller rucola

  • olivenolie

  • citron

  • chili, gerne tørret

  • hvidløg

  • persille

Grill brødet som ovenfor. Lav en marinade af olivenolie, citron, hakket hvidløg, chili og hakket persille. Fordel lidt af marinaden på den ene side af brødet. Vend de grønne blade i resten af marinaden. Fordel bladene på brødet. Løft sardinfileterne væk fra rygbenet og læg dem øverst. Server straks.

NB! Tørrist altid tørret chili let på en pande ved jævn varme. Hæld dernæst varmt men ikke kogende vand over til det chilierne er dækket. Lad dem trække 20 minutter. Tag dem op, fjern stok og kerner inden de anvendes. Hvis ikke vandet er blevet for stærkt/bittert kan det bruges i sauce/suppe osv.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside