Birthe's Madside

 

Butterdejspakker
Frokostret, Butterdej - Personer: 4
  • 4 plader frossen butterdej
  • 3 hårdkogte æg
  • 2 spsk klippet dild
  • 2 spsk klippet purløg
  • ½ dl creme fraiche
  • 100 g flødeost
  • 1 tsk karry
  • ½ tsk salt
  • 1 æg til pensling

Tø butterdejspladerne. Rul hver plade ud til en størrelse på ca. 25*20 cm og del dem i 2. Rør flødeosten blød med creme fraiche. Tilsæt karry, salt og krydderurterne. Hak æggene meget fint og bland dem i. Fordel fyldet på de 8 plader. Fold dejen til en trekant omkring fyldet og tryk kanterne sammen med en gaffel. Pakkerne pensles med æg, bages ved 200° i ca. 15-20 min. Pakkerne er velegnede til forret eller natmad - evt. sammen med en tomatsalat.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

 

 

Birthe's Madside