Birthe's Madside

 

Canapé med tunfisk og æg
Forret - Personer: 8
  • 8 små stykker brød
  • 4 hårdkogte æg
  • 6 spsk mayonnaise
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 spsk hakket persille
  • 1 dåse tun naturel
  • kapers
  • ansjosfileter
  • smør
  • salt & Peber

De hårdkogte æg afkøles, pilles og deles på langs. Æggeblommerne tages forsigtigt ud og røres op med mayonnaisen. Smages til med tomatpuré, salt, peber og hakket persille. Tunfisken afdryppes på køkkenpapir, findeles med en gaffel og blandes i mayonnaisen. Lidt af blandingen smøres på de små brødstykker, resten fyldes i de halve æg, som placeres på brødet. Der pyntes med ansjosfeleter og lidt kapers.

Tilberedningstid: Ca. 30 min.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

 

 

Birthe's Madside