Birthe's Madside

 

Champignon a la creme
1 person Forret
  • 250 g friske champignon

  • 75 g smør

  • 60 g mel

  • 4 dl kaffefløde

Den gode kromutter fru Else Andersen fra det fortsat gode madsted Kongensbro kro, havde i sin "lav mad med Else Andersen" naturligvis opskriften til den øvelse..

  1. Champignonerne renses og snittes i kvarte (lidt efter størrelse..)

  2. Når smørret i kasserollen er smeltet kommes champignonerne i kasserollen og de snurrer i ca. 15 min.

  3. Kasserollen af varmen og lad det stå i ca 5 minutter til smørret har sat sig.

  4. Melet (jeg brugte Maizena - og noget mindre end angivet i rec.) hældes over og det hele skal stå 5 minutter mere og sætte sig.

  5. På varmen igen og når det "flyder igen" roeres melet ud.

  6. Derefter fløden i (jeg brugte piskefløde..) Og der røres rundt.

  7. Smag til med salt og peber.

Fornemt. Og mættende. På ristet franskbrød. Der var til to stykker.

Kilde: H. Bro-Nielsen

 

 

Birthe's Madside