Birthe's Madside

 

Cocktail de aguacate, avocado-cocktail
Mexicansk, cocktails 8 personer
  • 2 ½ dl tomatketchup

  • 100 g flødeost

  • 1 citron

  • ½ tsk Worcestershiresauce

  • ½ tsk Tabascosauce

  • ½ tsk peber, friskkværnet

  • ½ tsk salt

  • ½ salathoved

  • 4 avocado

  • 4 forårsløg

Hak løgene, pres saft af citronen og skær salathovedet i fine strimler. Bland tomatketchup, flødeost, citronsaft, Worcestershiresauce, Tabascosauce, sort peber og salt godt sammen. Dæk blandingen til og lad den trække i ca. 1 time. Lige inden serveringen skrabes frugtkødet ud af avocadoerne med en ske. Det skal skrabes ud i forholdsvis store stykker. Fordel del strimlede salat i bunden af dybe portionsasietter eller glas. Læg avocadostykkerne oven på salaten, øs saucen over og pynt med hakket forårsløg.

Kilde: Lars Olesen

 

 

Birthe's Madside