Birthe's Madside

 

Farseret courgetteblomster
4 personer
  • 8 courgetteblomster, evt. med lille courgette hæftet ved

  • 100g ricotta ost

  • ½ potte basilikum

  • ½ fed hvidløg

  • 1 æg

  • 2 spsk rasp

  • salt peber olivenolie

Fjern frøstolen i blomsten uden at ødelægge kronbladene. Bland ricotta med finthakket basilikum, knust hvidløg, sammenpisket æg, rasp, salt og peber og kom dette fyld i hver blomst. Fold yderkanten sammen så blomsten er lukket. Læg dem i et ovnfast fad og pensl med olie. Stil i ovnen ved 180 grader i 10 minutter og læg så forsigtigt sølvpapir over. Bag videre i nok 10 minutter til fyldet er fast. Spises med citron og flutes.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside