Birthe's Madside

 

Firenze toast (crostini alla fiorentina)
Forretter, antipasta - 4 personer
  • 4 skiver hvedebrød

  • 1 lille løg

  • 2 spsk hakket persille

  • 100 g hønselever

  • 2 ansjosfileter

  • 1 glas tør hvidvin

  • 2 spsk smør

  • paprika

  • salt

  • friskkværnet peber  

  • evt hvedemel eller fløde

  • evt cremefraiche/edelsüss

Brødskiverne steges på begge sider og holdes varme. Løget hakkes og svitses med hønseleveren og persillen. Tør ansjoserne for lage, hak dem og hæld dem i et glas tør hvidvin. Er saucen for tynd, så tilføj en anelse mel eller fløde. Smag til med paprika, salt og peber.

Serveres på toasten.

Kilde: Livsglad mad, Borgan’s forlag

 

 

Birthe's Madside