Birthe's Madside

 

Fyldte peberfrugter (peperoni ripeni)
Forretter, antipasta - 4 personer
  • 4 store peberfrugter
  • 4 tykke skiver hvedebrød
  • 4 tomater
  • 8 ansjosfileter
  • 100 g kogte ris
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld hakket persille
  • oliven olie

Skyl peberfrugeterne, skær toppen af og fjern stilk og frøstol. Put peberfrugterne og lågen‚ i kogende vand og blanchér dem i tre minutter. Ophed olien i en kasserolle, hæld det hakkede hvidløg og de hakkede tomater i og svits dem bløde. Tilføj de resterende ingredienser og rør godt rundt. Tag kasserollen af og fyld peberfrugten med massen. Læg lågene på. Læg peberfrugterne i et ildfast fad og hæld et par cm. vand i bunden. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 180°. Efter 20 min. er pebrene klar.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. - John Erik Hansen 02-01-1996.

 

 

Birthe's Madside