Birthe's Madside

 

Fyldte squash
Middagsret, Forret - Personer: 4
  • 3 mellem squash
  • 250 g oksekød, hakket
  • 125 g champignoner, grofthakkede
  • 1 lille løg, finthakket
  • 2 spsk smør
  • 2 tomater, finthakkede
  • 3 spsk fløde
  • 2 spsk rasp
  • reven ost
  • smørklatter
  • Kraft Thousand Island Dressing

Courgetter, squash eller zucchini, der er flere navne for den samme grønsag, som hører til græskarfamilien. Den fyldte grønsag serveres her som middagsret eller forret. Skær grønsagerne igennem på langs og skrab det meste af frugtkødet ud. Hak det fint. Svits kød og grønsager i smør. Bland resten af ingredienserne i, undtagen osten. Fordel i de udhulede squash. Drys med reven ost og bag ved 200 grader i 25 min. Hæld ½ dl Kraft dressing på hver portion inden servering eller byd den til.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 09 aug 1993

 

 

Birthe's Madside