Birthe's Madside

 

Grønsagspande
Vegetables - 4 personer
  • 1 aubergine (ca 375 g)
  • 2 tsk groft salt
  • 3 hakkede zitauerløg
  • 4 fed hakkede hvidløg
  • 4 groft hakkede tomater
  • 25 g smør
  • 1 tsk herbes de provence
  • 1 tsk groft salt
  • 100 g revet mild Danbo 30%
  • Pynt:
  • herbes de provence
  • Tilbehør:
  • groft brød

Skær auberginer i 1 cm tykke skiver. Drys skiverne med salt på begge sider og lad dem trække 15 min. Skyl skiverne og tør dem godt. Svits løg, hvidløg og tomater i gyldent smør til grønsagerne falder let sammen. Tilsæt herbes de provence og salt. Læg aubergineskiverne taglagt ned i tomatblandingen og drys ost over. Steg grønsagerne ved jævn varme og under låg i 5 min. Server grønsagspanden til fx stegt kød.

 

 

Birthe's Madside