Birthe's Madside

 

Honningmelon med spegeskinke
4 personer
  • I:
  • 4 melonstykker
  • 12 skive spegeskinke, tynde
  • II:
  • 1 melonstykke
  • 100 g røget skinke / hamburgerryg
  • ½ grøn peberfrugt
  • 100 g emmenthaler
  • 1 bundt radiser
  • persillekviste
  • Dressing:
  • 1 spsk esdragoneddike
  • 3 spsk olie
  • salt
  • peber

I - Honningmelon med spegeskinke: Tag kernerne ud af melonen og læg den på en asiet. Læg tynde skiver spegeskinke over. Krydres individuelt med peber.

Tilberedningstid: Ca. 5 min.

 

II – Meloncocktail: Skær melonkødet i terninger, og skinke, peberfrugt (husk at fjerne kernerne) og ost i strimler. Skær radiserne i skiver, men gem 4 som snittes til en blomst. Bland alle ingredienser, ryst dressingen sammen i en jævningeryster og hæld den over. Pynt med radiseblomster og persillekviste.

Tilberedningstid: Ca. 15 min.

 

 

Birthe's Madside