Birthe's Madside

 

Karryæg
Forret - Personer: 4
  • 4 Æg
  • ½ Agurk
  • 4 spsk Mayonnaise
  • 4 spsk Flødeskum
  • 1/4 tsk Salt
  • 2 tsk Karry
  • Peber
  • Paprika
  • Persillekviste
  • Tomatbåde

Vask agurken og lav lange riller i skrællen med en gaffel og skær den i skiver. Bland mayonnaisen med flødeskum og smag til med salt, karry og peber. Pil de hårdkogte æg og skær en lille bid af æggets side, så det kan stå på en tallerken. Læg agurkeskiver, tomatbåde og persille på anretningen. Kom mayonnaisen på ægget og drøs med lidt paprika.

Tips: Ægget kan garneres med en rest kogt fisk eller rejer, i så fald udelades grønsagerne.

Tilberedningstid: Ca. 20 min.

Kilde: Michael Aggerholm, 16 Aug 93

 

 

Birthe's Madside