Birthe's Madside

 

Krydrede kartofler
Forret - Personer: 4
  • 4 store bagekartofler
  • Fyld:
  • 2 tomater, finthakkede
  • ½ tsk dild, fintklippet
  • 1 mellemstort løg, finthakket
  • ½ tsk rosmarin
  • 2 æg
  • 2 spsk smør
  • 1 skive franskbrød
  • Kraft Light Creme Fraiche eller Kraft French dressing
  • 1 spsk persille, hakket

Kartoflerne serveres som forret med den gode dressing til. For et godt resultat bør vælges en stor melet kartoffel. Skrub kartoflerne godt og skær et kryde i hver. Bag i ovnen 45-50 min. ved 200 grader. Skær et låg af kartoflerne og skrab indmaden ud med en ske og mos det. Pisk æggene sammen og udblød brødkrummen i mælken. Rør det i mosen sammen med de øvrige ingredienser. Krydr med salt og peber. Kom mosen tilbage i skallerne. Bag endnu 20 min. ved 200 grader. Servér Kraft dressingen til.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 10 aug 93

 

 

Birthe's Madside