Birthe's Madside

 

Majspandekager med krydret champignonfyld
Frokostret, Vegetar - Personer: 6
  • Dej:
  • 2 tb Hvedemel
  • 2 dl Majsmel (100 g)
  • 2 dl Mælk
  • 3 Æg
  • 25 g Smør
  • Krydret Champignonfyld:
  • 25 g Smør
  • 5 Finthakkede skalotteløg
  • 450 g Champignons i kvarte
  • 2 Røde peberfrugter i små tern
  • 10 Hele koriander
  • 2 dl Mild taco-sauce
  • 1 cn Koncentreret tomatpuré (70g)
  • ½ ts Stødt, sød chili
  • ½ ts Edelsüss paprika
  • ½ ts Groft salt
  • 75 g Reven mozzarella
  • Gratinering:
  • 25 g Reven mozzarella

Pandekager: Bland mel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op inden bagning. Bag 6 pandekager i gyldent smør i en pande (ca. 21 cm i diameter).

Fyld: Lad smørret gyldne i en pande. Svits løg og champignons ved kraftig varme, til blandingen er næsten "tør" (ca. 8 min.). Tilsæt peberfrugt, kori-ander, taco-sauce, tomatpuré, chili, paprika og salt. Lad blandingen koge ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 min. Smag fyldet til. Fordel fyld og moz-zarella på de seks pandekager. Rul pandekagerne sammen og læg dem med sammenføjningerne nedad på en plade med bagepapir. Drys med mozzarella, og gratinér pandekagerne midt i ovnen ved 225° i ca. 8 min. Serveres med blandet salat.

Kilde: "Karolines Køkken 5". Stine Hansen, 06 Sep 93

 

 

Birthe's Madside