Birthe's Madside

 

Melonbåde med rejer og asparges
Forret, Fisk, Frugt, Salat - Personer: 4
  • 400 g honningmelon
  • 1 dåse asparges, ca 250g
  • 200 g rensede rejer
  • ½ agurk
  • 1 spsk friskhakket persille/dild
  • Sovs:
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 dl piskefløde
  • ½ tsk sennep

Sovs: Pisk fløden halvstiv, bland creme fraichen i og smag til med citron, sennep og finthakket persille/dild Sovsen hældes i en lille skål. Del melonen i kvarte, skrab kernerne ud og anret melonstykkerne på asietter. Hæld væden fra aspargesene og fordel dem over melonstykkerne. Skær agurken i tynde skiver og anret dem på asietterne. Fordel rejerne over aspargesene.

Tips: Husk at gemme væden fra aspargesene, den giver god smag til suppe eller sauce.

Tilberedningstid: Ca. 15 min.

Kilde: Michael Aggerholm, 11 Aug 93

 

 

Birthe's Madside