Birthe's Madside

 

Ostepærer
Pærer, Frugt - Personer: 4
  • 4 Pærer (store modne)
  • 1 dl Piskefløde
  • 1 Grøn peberfrugt
  • 200 g Hytteost
  • 50 g Dana-blue
  • 1 bn Persille
  • Salt
  • Peber
  • Citronsaft

Vask pærerne, skær toppen af dem, og udhul dem forsigtig med en ske. Fjer kærnehuset, og skær frugtkødet i små terninger. Vask og hak persille, rens peberfrugten for stilk og kerner og skær den i små terninger. Mos Dana-bluen med en gaffel og bland den sammen med hytteosten og de øvrige ingredienser. Smag blandingen til med salt og peber og citronsaft og fyld blandingen i de udhulede pærer. Sæt toppen på igen - før servering.

Kilde: Gert Arvesen, 18 Aug 93

 

 

Birthe's Madside