Birthe's Madside

 

Sandwichbøf med ost
Appetizers - 4 personer
  • 300 g hakket oksekød
  • 4 skiver sandwichbrød
  • 25 g smør
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk frisk, hakket timian
  • 4 skiver mild Danbo 30%
  • salatblade
  • rødløg i tynde skiver
  • store kapers

Smør kødet på brødskiverne i et ensartet lag og helt ud til kanten. Steg brødene med kødsiden nedad i gyldent smør i en pande, i ca 4 min. Vend brødene. Drys med salt, peber og timian. Læg en skive ost over kødet. Sluk for varmen og læg et låg over panden. Lad brødene stå ved eftervarmen i ca 4 min., til osten er varm og smeltet. Anret brødene på 4 portionstallerkener sammen med salatblade, rødløg og kapers.

 

 

Birthe's Madside