Birthe's Madside

 

Skinkesalat "Frühling"
Forret, Salat, Æg - Personer: 4
  • 200 g røget skinke
  • 4 hårdkogte æg
  • 100 g agurk
  • ½ bundt persille
  • ½ bundt dild
  • ½ dl piskefløde
  • 1 spsk sennep
  • ½ salathoved

Æggene koges hårde, 8-10 min, og afkøles i koldt vand. Hvorefter de pilles og hakkes. Agurk, persille og dild skylles og hakkes. Salaten skylles. Skinken skæres i strimler. Æg, skinke, agurk, persille og dild blandes Fløde og sennep røres sammen og blandes i salaten Salaten anrettes på blade af grøn salat, med brød og smør.

Tips: Prøv at tilsætte hakket spinat, hakkede radiser eller ander grønt.

Tilberedningstid: Ca. 20 min.

Kilde: Michael Aggerholm, 11 Aug 93

 

 

Birthe's Madside