Birthe's Madside

 

Skinkestang
Forret - Personer: 4
  • lidt smør eller margarine til stegningen
  • 5 plader frossen butterdej
  • 250 g champignon
  • 150 g kogt, røget skinke
  • 200 g flødeost
  • 1½ tsk sennep, mild
  • 3 spsk purløg, hakket
  • æg til pensling

Tø butterdejen op, læg pladerne oven på hinanden og rul dem ud i en firkant, der måler ca. 35x40 cm. Lad dejen hvile. Gør svampene i stand og steg dem til det meste af væden er fordampet. Bland dem med skinken i små tern, samt de øvrige ingredienser. Flyt dejen over på et stykke bagepapir og læg fyldet hen langs midten. Skær dejen i strimler fra kanten og ind mod fyldet. Flet strimlerne. Stryg med sammenpisket æg og bag stangen

30-35 min. ved 225 grader midt i ovnen.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 01 Sep 93

 

 

Birthe's Madside