Birthe's Madside

 

Små grønsagssouffleer
Forret - 6 personer
  • 200 g blomkål i små buketter
  • 200 g squash i små tren
  • 100 g porrer i tynde ringe
  • 1½ l vand
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g flødeost naturel
  • 1 dl mælk
  • 2 æg
  • 1 tsk groft salt

Bagetid: Ca. 30 min. ved 175°.

Kom grønsagerne i kogende vand tilsat salt og kog dem i ca 1 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Skær flødeosten i mindre stykker og pisk dem sammen med mælk lidt efter lidt. Pisk æg og salt i. Fordel grønsagerne i 6 små souffléforme (1½ dl) og hæld flødeostblandingen over. Bag souffleerne midt i ovnen. Server dem til fx stegte oksebøffer, kylling eller kalvekød.

 

 

Birthe's Madside