Birthe's Madside

 

Taco-skaller med avocadodressing
Appetizers - 8 personer
  • Avocadodressing:
  • 2 modne avocadoer
  • 1 tsk citronsaft
  • 1½ dl cremefraiche 18%
  • 2 tsk finthakket salatløg
  • 1 fed, knust hvidløg
  • 1 hakket tomat
  • 3 dr Tabascosauce
  • ½ tsk groft salt
  • Salat:
  • 4 dl fintstrimlet icebergsalat
  • 2 tomater i små tern
  • 2 dl majskerner fra ds.
  • 8 taco-skaller

Avocadodressing: Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab kødet ud med en ske og gnid det gennem en sigte. Tilsæt citronsaft og øvrige ingredienser. Smag dressingen til.

Salat: Anret icebergsalat, tomatterne og majskerner i en salatskål. Varm taco-skallerne efter anvisningen på emballagen og server dem sammen med salat og avocadodressing.

Tip: Anvend dressingen samme dag som den er lavet af hensyn til farven.

 

 

Birthe's Madside