Birthe's Madside

 

Tapas
Forretter, antipasta - 4 personer
  • ½ l olivenolie
  • 150 g frosne rejer
  • ½ kg friske muslinger
  • 200 g blæksprutteringe
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk Edelsüss paprika
  • salt
  • friskkværnet peber

Tapa af rejer, muslinger og blæksprutteringe.

* * * Rens muslingerne grundigt i tre hold vand. Kassér de åbne. Svits dde knuste hvidløg og paprikaen i en smule olie i en stor gryde ca. 3½ l. Ophed resten af olien og hæld rejerne i. Læg låg på og vent tre minutter, hæld så muslinger og blæksprutteringe i. Læg låg på igen. Rør et par gange. Når muslingerne har åbnet sig, er tapas'en klar. Lukkede muslinger kasseres. Servér med masser af brød - salt og peber efter samg.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. - John Erik Hansen 02-01-1996.

 

 

Birthe's Madside