Birthe's Madside

 

Tunfiskbrød
Appetizers - 4 personer
  • 200 g revet Cheddar
  • 2 æggeblommer
  • 1 grofthakket løg
  • 1 tsk oregano
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 æggehvider
  • 1 formfranskbrød u. birkes
  • 1 stænk tun i vand
  • 4 tomater i skiver
  • ½ tsk groft salt
  • Tilbehør:
  • salat

Ristning og gratinering: Ca. 5 min. og ca. 15 min. ved 225°.

Rør ost, æggeblommer, løg, oregano, salt og peber sammen. Pisk hviderne stive og ven dem i osteblandingen. Flæk franskbrødet på langs i 4 skiver og rist dem på begge sider øverst i ovnen. Lad tunen dryppe af og fordel den på brødskiverne. Dæk tunen med tomatskiver og drys med salt. Læg ostemassen på og gratiner brødene midt i ovnen.

 

 

Birthe's Madside