Birthe's Madside

 

Blandet salatplatte

Tid: 25 minutter

  • 2 mellemstore gulerødder
  • 4-5 tomater
  • 1 salatløg
  • 1 agurk
  • 1 lille radicchiosalat
  • 1 lollo rosa eller fris‚salat
  • friskmalet peber
  • lidt stødt korender
  • 2 spsk balsamico-eddike
  • 1-1½ tsk sur/sød sennep
  • 1 spsk honning
  • 1 bundt persille
  • evt. lidt basilikum, kørvel eller karse
  • 1 dl olivenolie

Skræl gulerødderne og riv dem. Skær tomaterne i skiver og hak det pillede løg. Skræl agurken, skær den igennem på langs og tag kernerne ud. Skær agurken i mindre stykker. Skyl salaten og slyng den helt fri for væde før den deles i mindre stykker og lægges på et fad eller i en salatskål. Fordel de øvrige grønsager på fadet. Piske marinaden sammen og smag den til. Server den til salaten sammen med groft brød.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 1

 

 

Birthe's Madside