Birthe's Madside

 

Bulgursalat à la Leise
4 portioner
  • 250 g bulgur

  • 1 tsk salt

  • 3 kryddertomater eller 10 cherry tomater

  • 100 g hakket fetaost

  • evt. et par duske frisk basilikum

  • Dressing:

  • ½ dl eddike eller citronsaft

  • 4 spsk olivenolie

  • 3 tsk citronpeber

  • 2 tsk tørret basilikum

Bulguren koges i vand med en tsk. salt. Tomaterne skærres ud i små stykker og fetaosten hakkes. Eddiken eller citronsaft blandes med olivenolie, citronpeber og basilikum. Dressingen piskes godt sammen den kan eventuelt rystes i en meljævner. Når bulguren er kølet lidt af, blandes den med dressingen og de øvrige ingredienser.

Salaten kan enten spises mens den endnu er lidt lun eller stilles i køleskabet.

Servering: Salaten pyntes evt. med frisk basilikum. Den kan spises alene med brød til som en frokostret eller bruges som tilbehør.

Kilde: Leise Godt

 

 

Birthe's Madside