Birthe's Madside

 

Bulgursalat med chutneydressing
4 personer
  • 2 dl (120 g) bulgur
  • 4 dl grønsagsbouillon
  • 1 bundt (500 g) broccoli
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 salatløg
  • 1 æble
  • 1 tsk citronsaft
  • ½ frillice salat
  • 8 spsk jordnødder
  •  
  • Dressing:
  • 2½ dl ymer
  • 1 tsk karry
  • 1-2 spsk mango chutney
  • 1/4 tsk salt

Bulgur koges i bouillon ifølge anvisningen på pakken og afkøles. Broccolien deles i tre buketter og dampes i letsaltet vand 3-4 min. Peberfrugt, løg og æble skæres i tern og dryppes med citron. Salaten snittes og spredes ud på et stort fad. Ingredienserne blandes og lægges op på salaten. Jordnødder drysses over. Dressingen røres sammen og serveres til salaten sammen med 300 g groft hvedebrød og 6 skiver (80 g) skæreost.

Kilde: SuperBrugsen Reklameavis - Thomas Broch

 

 

Birthe's Madside