Birthe's Madside

 

CooleSlaw
2 personer
  • 200-250 g hvidkål

  • 50 g rosiner

  • 1 æble

  • 2 appelsiner

  • 3 sprøjt citron

  • 5 spsk. cremefraiche

  • 2 spsk. sukker

  • lidt eddike

Salat: Hvidkålen snittes fint og hældes i en skål. Skrællen skæres af appelsinerne og de deles i 'fileter' (kødet skæres fra skelettet). Fileterne skæres i stykker og kommes ned til hvidkålen. Saften fra appelsinskelettet blandes med citronsaften og hældes over rosinerne og trækker lidt. Æblet skrælles og deles i små firkanter som kommes ned til rosinerne (for ikke at blive brune).

Dressing: Sukkeret røres ud i cremefraichen og der kommes lidt eddike i.

Dressingen stilles på bordet sammen med salaten.

Servering: Salaten smager pragtfuld bare med flutes til - men den er også fortrinlig til frikadeller og lign.

Kilde: Tommy Iversen

 

 

Birthe's Madside